Greatist 2018 Fuarında Diş ve Ağız Sağlığı Profesyonelleri ile Buluştuk

Boz Blog

Boz Tıbbi, Greatist 2018 fuarında diş hekimlerinden diş teknisyenlerine, öğrencilerden firma temsilcilerine kadar diş ve ağız sağlığı sektörünün bütün bileşenleri ile buluştu.

Türkiye’nin en büyük diş ve ağız sağlığı fuarı olan Greatist 2018 fuarında Boz Tıbbi, sektörün tüm bileşenleri ile bir araya geldi. Boz Tıbbi, ziyaretçilerin istek ve taleplerine yanıt vermek üzere uzman pazarlama ekibi ile Greatist 2018 fuarında yerini aldı. Son derece yoğun geçen fuar boyunca; ziyaretçiler Boz Tıbbi’nin sahip olduğu tüm dental sütür ürünlerini test etme imkanı elde etti.

Fuarda yoğun ziyaretçi sayısı ve ziyaret eden herkesin dental sütür ürünleri karşısında heyecanlanması Boz Tıbbi’nin bu alanda herkesten çok önde olduğunu ve benzersiz işler yaparak AR-GE’ye verdiği önemi tekrardan ortaya koydu.

Fuar süresince Boz Tıbbi Pazarlama Müdürü Reha Özçelik ziyaretçiler ile özel olarak ilgilendi. Reha Özçelik fuarın ardından şu açıklamayı yaptı:

“Greatist 2018’de standımızı ziyaret ederek, firmamıza ve ürünlerimize ilgi gösteren herkese teşekkür ederiz. Boz Tıbbi Pazarlama ekibi olarak, verimli geçen bu fuarda yeni tanıştığımız ve var olan müşterilerimizle işbirliğimizi ilerletme ve güçlendirme şansını yakaladığımız için çok mutluyuz. Cerrahi sütür ürünlerinde dinamik ve yenilikçi çizgimizi bundan sonra da devam ettireceğimizi tüm müşterilerimize bildiriyoruz.”

Greatist 2018 fuarında standımızı ziyaret eden değerli müşterilerimize ve ziyaretçilerimize fuar heyecanlarını bizimle paylaştıkları için Boz Tıbbi ailesi çok teşekkür ederiz. Lütfen sorularınız ve diğer ayrıntılar için bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. Personelimiz her zaman size yardım ve daha fazla bilgi vermek için hazır…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

HIZLI ERİŞİM